4 april 2012

Nieuws aan onze supporters maart 2012: Wind in zicht!

Beste supporter van de Windcentrale,

We gaan nog steeds met volle kracht vooruit en we zijn blij om te kunnen mededelen dat we Wind in zicht hebben. In deze nieuwsbrief onder meer een update van de laatste ontwikkelingen bij de Windcentrale en een overzicht van de resultaten van een interview onder de supporters.

Eerste Winddelen voor de zomer?

Een van onze grote uitdagingen is het vinden van een geschikte windmolen. Naast de aanschaf van een nieuwe windmolen, zoals die bijvoorbeeld gepland staat in samenwerking met onze partner Deltawind, lopen er inmiddels ook concrete trajecten om bestaande windmolens over te nemen. We zijn tevreden over dit proces en als het meezit komen we voorde zomer tot overeenstemming met een verkopende partij. Erg spannend dus.

Nieuwe kracht

De Windcentrale heeft sinds het begin van het jaar een nieuwe aanwinst: Anne Janssens. Ik ben ontzettend blij met haar positieve energie en de goede samenwerking. Ze introduceert haarzelf op het Windcentrale blog.

Samen met Greenchoice

De Windcentrale gaat samenwerken met Greenchoice voor het transport van de stroom die geproduceerd wordt door de aangekochte windmolen en het verrekenen van deze gratis stroom op de jaarnota’s. Het is dan ook een voorwaarde om klant te worden van Greenchoice als je dat nu nog niet bent. Wij zorgen er uiteraard voor dat deze overstap eenvoudig verloopt. Voor het geval dat je contract nog een tijdje doorloopt bij een andere energieleverancier, hebben wij een tussen oplossing ontwikkeld.

Veel enthousiasme bij supporters

Anne heeft steekproefsgewijs 25 supporters benaderd voor een interview. De antwoorden overtroffen onze verwachtingen: nagenoeg iedere geïnterviewde is van plan om Winddelen te kopen.

Lees meer