Word mede-eigenaar van een molen en wek je eigen stroom op!

Straks laad jij je Qwic e-bike op met je eigen windstroom. Zo heb je altijd de wind mee!

Je eigen groene stroom met de Windcentrale

Bij de Windcentrale koop je een stukje windmolen, dat heet een Winddeel. Met deze Winddelen wek je je eigen groene stroom op. Net zoals met zonnepanelen, alleen een stuk eenvoudiger. Winddelen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht dak of woonplaats. Goed voor het milieu en goed voor jou. Een Winddeel levert gemiddeld 6% rendement per jaar op in kilowatturen. 100% duurzaam, eenvoudig en voordelig.
Net als Qwic-fietsers hebben Winddelers altijd de wind mee!

 

 

Meer over Winddelen

 

Of eerst alles even een keer goed nalezen? De belangrijkste informatie overzichtelijk op een rijtje? Dat kan in onze brochure:
Download de brochure

Als Winddeler stap je automatisch over naar de Windcentrale. Wij regelen dit voor je dus geen zorgen. Het is in minder dan 2 minuten geregeld met onze overstapservice.

Concreet bijdragen aan een beter milieu

Je koopt een stukje windmolen (een Winddeel) en helpt Nederland concreet en sneller naar een echt duurzame energievoorziening!

Voordelig je eigen stroom opwekken

Je wekt zelf groene stroom op met je eigen windmolen en profiteert van 6% rendement. 15.000 huishoudens gingen je al voor.

Leuk, transparant & heel eenvoudig

De Windcentrale wordt je energieleverancier, ook voor je reststroom en gas tegen kostprijs. Voor je het weet fiets je weg op windstroom!

Fiets razendsnel weg met de wind in de rug!

Voordelen van Winddelen

Met Winddelen word je mede-eigenaar van een windmolen en wek je jouw eigen energie op. Zo ben je verzekerd van een vaste energieprijs en draag je bij aan een beter milieu met 100% groene stroom uit je eigen molen.

  • € 233,- per Winddeel à 500 kWh per jaar
  • Tot 20 jaar verzekerd van een vaste energieprijs
  • Gemiddeld 6% rendement per jaar

De snelste en eenvoudigste manier om zelf energie op te wekken.

Bekijk wat je voordeel is

Something went wrong, please try again later

3 veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

15.000 huishoudens gingen je voor!