Winddelen altijd voordelig

Een Winddeel is de snelste en makkelijkste manier om zelf je energie op te wekken. Je wordt écht mede-eigenaar van een windmolen. Goed voor het milieu én voor je portemonnee!

Alle voordelen op een rijtje

  1. Je wordt echt mede-eigenaar van molen Het Vliegend Hert en wekt daarmee je eigen energie op. 500 kWh per Winddeel.
  2. Net zoals bij zonnepanelen is de stroom 100% groen en profiteer je van gratis stroom gedurende de levensduur van de molen.
  3. Je betaalt alleen naar verwachting gemiddeld 23 euro per jaar om de molen draaiende te houden. Zo ben je jaarlijks 50% voordeliger uit op je stroomrekening.
  4. Het verwachte rendement op je Winddelen is 6%, uitgaande van 2% stroomprijs stijging. Stijgt de prijs meer, zoals de laatste twee jaar, dan is je voordeel ook meer.

Bereken je maandbedrag

De energieprijzen stijgen de laatste jaren hard. Des te meer reden om voor Winddelen te kiezen. De Windcentrale levert de opgewekte stroom van je Windelen bij je thuis af. Daarnaast leveren we je ook stroom als je meer stroom verbruikt dan je Winddelen opwekken. We leveren ook CO2 gecompenseerd gas tegen kostprijs.

Ons groene energieaanbod.

Hoeveel personen wonen er in je huis?

Weet jij jouw exacte energieverbruik?
Kies je type contract en maak de keuze tussen flexibiliteit of de garantie van een vast scherp tarief voor langere tijd.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons op 020-4040160!

Koop ook een stukje molen!