10 november 2012

Met gevulde molens de lucht in!

De Jonge Held is in een razend tempo gevuld met 3000 enthousiaste Winddelers!

De ruim 10.000 Winddelen van de tweede molen waren pas 28 september beschikbaar en een maand later allemaal verdeeld. Het is zo hard gegaan dat we nu pas van de storm aan het bekomen zijn en ik eindelijk een moment heb om dit fantastische resultaat op ons blog te melden (na terechte opmerkingen van Winddelers)!

We zijn op dit moment bezig met de laatste loodjes voor de daadwerkelijke stroomlevering in januari. De eerste incasseringsronde zit erop. De volgende rondes vinden de komende 2 weken plaats en vervolgens starten we met het nauwkeurig vullen van de molens. Het vullen van de molens, op het Winddeel nauwkeurig, lijkt een beetje op het vullen van een vliegtuig. Zodra we in januari in de lucht gaan, moet het exacte aantal stoelen gevuld zijn.De reservelijst is de afgelopen dagen flink gevuld; we zullen deze naar verwachting de komende week stopzetten.

En dan? Wij hopen en denken het komende jaar al met nieuwe molens te komen! Volg het op de site en schrijf je in als het niet gelukt is om Winddeler van de Jonge Held en de Grote Geert te worden.

Lees meer