6 januari 2013

2013, we draaien!!

Ja!!!!!! De windmolens zijn van ons en sinds 1 januari 2013 produceren ruim 5000 mensen hun eigen stroom met hun eigen molen.

De droom van 2 1/2 jaar geleden is nu gerealiseerd. Ongelooflijk. Wat mooi, wat intensief en wat spannend is het geweest…

Het nieuwe jaar begon met windkracht 7. Een goed begin is het halve werk! We zijn nu bezig om de gegevens over de windkracht en productie van de 2 windmolens te digitaliseren zodat we deze data makkelijker kunnen uitlezen en laten zien middels het internet en een telefoon (App). We verwachten dat het bouwen van de App en met name het digitaliseren van de datastroom nog flink wat tijd gaat kosten. Wij hopen dan ook dat medio maart 2013 de App beschikbaar komt. Wel gaan we wekelijks de productie data vermelden op onze Facebook pagina: www.facebook.com/windcentrale.

Ook zijn we bezig met het maken van de Winddeel eigenaar certificaat. Deze sturen we naar alle Winddelers zodra we deze klaar hebben.

Het is een heel bijzonder jaar geweest en we kijken enorm uit naar 2013. Een jaar, hopen wij, met veel wind, veel energie en veel nieuwe Winddelers!!

Hartelijke groet,

Harm

Lees meer