Winddelen zijn zakelijk interessant

  • Je betaalt een vaste lage stroomprijs
  • Optimale investering in duurzame energie
  • De btw van Winddelen is zakelijk aftrekbaar
  • Winddelen is ook leuk voor je werknemers
  • Je eigen windpark biedt mooie exposure

Optimale investering in duurzame energie

Windenergie is een ideale oplossing voor bedrijven die zelf hun energie willen opwekken. Het is makkelijk om je je investering weer terug te verdienen.

Met Winddelen trekken we de geproduceerde stroom van je eigen molen af van je energierekening. Als de stroomprijzen gelijk blijven of stijgen verdien je je investering altijd terug. Bovendien kun je je Winddelen makkelijk meenemen als je bedrijf verhuist naar een andere locatie. Interessant!

Vaste lage stroomprijs

Je bedrijf koopt een deel van een windmolen en wordt zo mede-eigenaar. Daardoor wek je tegen vaste lage kosten je eigen stroom op en bespaar je voor elke kWh die je verbruikt.

Btw is aftrekbaar

De prijs van Winddelen en ook van de jaarlijkse exploitatiebijdrage is inclusief 9% btw. Deze is zakelijk aftrekbaar, waardoor Winddelen voor bedrijven nog interessanter zijn.

Leuk voor je medewerkers en je klanten

Het is natuurlijk leuk om medewerkers thuis mee te laten profiteren van Winddelen. Door Winddelen te promoten of aan te bieden helpt je bedrijf iedereen om ook thuis de lampen te laten branden op echt groene stroom uit de zakelijke molen!