Overstapservice van de Windcentrale

Overstappen naar de Windcentrale is heel gemakkelijk. Meld je aan in 2 minuten en wij regelen de rest. Dat betekent dat we het oude contract voor je opzeggen en we zorgen dat het nieuwe contract daarop aansluit. Zo zit je geen moment zonder stroom en betaal je niet dubbel.

Hoe gaat overstappen?

De overstap is simpel. Je meldt je aan via het formulier op onze website. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons je leveringsovereenkomst. Vanaf dat moment heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Na deze periode zetten wij jouw contract om. Een week voordat de levering start, sturen we je een e-mail om je meterstanden door te geven en om de eerste betaling te voldoen. Vervolgens ontvang je de stroom (en gas) van de Windcentrale en laat je jouw lampen branden met je groene energie!

ServiceHouse

Op onze leveringsovereenkomst en voorwaarden kom je ook de naam ServiceHouse BV tegen. Onder de naam ‘Windcentrale Energie’ levert ServiceHouse de stroom en gas. ServiceHouse heeft de leveringsvergunning en daarom zie je die naam terug op de overeenkomst. Voor vragen en opmerkingen zijn wij, van de Windcentrale, altijd het aanspreekpunt.