Live je opbrengst volgen

Met de Windcentrale app én via MijnMolen is je molen altijd dichtbij. Je kunt overal live de productie van jouw windmolen en Winddelen volgen. In een oogopslag zie je hoeveel stroom je de afgelopen dag, week, maand en jaar hebt geproduceerd. Heb je nog geen Winddelen? Kijk dan gratis mee hoe de molens draaien! De app voor Het Vliegend Hert wordt op dit moment ontwikkeld.

 

Download gratis

Iedereen kan de app gratis downloaden. Ook als je geen Winddelen hebt, kun je de app uitproberen als gast. Als je wel Winddelen hebt, kun je je eigen en alle andere molens ook bekijken door in te loggen in MijnMolen.

Download nu voor Android of voor IOS.

 

Op de hoogte

Met handige overzichten heb je eenvoudig zicht op de stroomproductie van je Winddelen. Als je wilt, stuurt de Windcentrale via de app en MijnMolen nieuwsitems over je molen door. Zo weet je direct als er bijvoorbeeld onderhoud plaatsvindt, de molen heel veel produceert of als er andere belangrijke mededelingen zijn.

Alle molens volgen

In de app en in MijnMolen zie je de prestaties van de Grote Geert en de Jonge Held in Delfzijl, de drie molens in Culemborg (het Rode Hert, de Ranke Zwaan en de Witte Juffer), de vier molens in Burgervlotbrug (de Bonte Hen, de Trouwe Wachter, de Blauwe Reiger en de Vier Winden) en de Boerenzwaluw in Burum. De app voor Het Vliegend Hert wordt op dit moment ontwikkeld.

 

15.000 huishoudens gingen je voor!