Windcentrale app

Live in contact met je molen!

Met de Windcentrale app voor tablet en smartphone èn via MijnMolen is je molen altijd dichtbij! Je ziet namelijk altijd en overal live de productie van jouw windmolen.

Alle molens zijn zichtbaar in de app en in MijnMolen: de Grote Geert en de Jonge Held te Delfzijl, drie molens te Culemborg (het Rode Hert, de Ranke Zwaan en de Witte Juffer), de vier molens te Burgervlotbrug (de Bonte Hen, de Trouwe Wachter, de Blauwe Reiger en de Vier Winden) en de Boerenzwaluw in Burum.

Op de hoogte

Met handige overzichten heb je eenvoudig zicht op de stroomproductie van je Winddelen. Via de app en MijnMolen stuurt de Windcentrale nieuwsitems over je molen door. Zo weet je het direct als de molen wordt onderhouden, heel veel produceert of als er andere interessante mededelingen zijn.

MijnMolen

Je kan inloggen in MijnMolen door op “inloggen” te klikken op de thuispagina. Winddelers kunnen inloggen met hun e-mail. Heb je nog geen Winddelen maar wil je toch live de molens zien draaien, log dan in met het e-mail adres mijnmolen@windcentrale.nl en het wachtwoord mijnmolen.

Download de app gratis

Iedereen kan de app gratis downloaden. Ook als je geen Winddelen hebt, kun je de app uitproberen als gast.

Kies je platform:

android_up apple_up